torsdag 18 juni 2015

Understen 2015 - Summering från ParadisetDags för summering av årets säsong vid Understen som bjöd på sanslöst fiske! Sammanlagt gjorde vi 11 heldagar i varierande längd samt några timmar idag då vi packade ihop och åkte hem i god tid för midsommar. Vi skrapade ihop hela 61 kontakter där 37 laxar och en havsöring följde med hela vägen in till håven. 15,2 kg vägde toppfisken som högg i ett femhugg! Helt fenomenalt får lov att sägas även om vi tycker att storleksfördelningen var något ojämn då vi kom upp i 11 laxar över 10 kilo vilket är samma som på förra årets 20 laxar. Tänker jag tillbaka på hur fisket var för några år sedan skäms jag nästan över att önska mer (läs större) än vad vi fått. Men 20+ är alltid 20+... We'll be back!

Fisket utanför Understen är sagolikt bra i år men det är absolut INTE bara att åka ut att hämta dom. Vi körde faktiskt två dagar BOM trots ovanstående resultat. Under dagar då fisket var ruskigt bra!

Vi tackar alla trollingkamrater för trevliga och otrevliga stunder vid bryggan och "Paradise Island" samt även allt härligt tjatter på radion och telefon. I betesväg var det som vanligt. Ismo Magnum i Omvänd Popcorn, Öhnerud och Bälingefärgen är egentligen allt som behövs men någon NK Mag eller Grizzly Medium gör stället komplett!

//Jonathan, David & Kapten Kjelle

Inga kommentarer: