torsdag 24 juli 2014

Hemsk värme i dagarna nu.

PÅ gränsen vad man klarar känner jag, tycker det blir värre med åren faktiskt. Inte mkt fiske att skriva om i dagarna då det är pest att vara ute på Ekoln i hettan som gäller, även gösen flyr värmen och vi behöver lite mera variation i vatten tempen då tror jag fisken blir lite piggare med.

Har varit en hel del ombyggnadsjobb hemma på tomten som tagit mkt tid sista tiden för oss, kört hårt med förmiddagspass och sen letat skugga på em och shoppat lite i varuhusen för att få lite svalka. T-shirt byte 3 gånger om dagen och 2-4 duschar varje dag, ska det behöva vara så ? Dom säger det ska släppa lite efter helgen nu och bli lite svalare innan nästa värmevåg sveper in över oss.

Har alltid varit min egen smed då det gäller  rep av bilar och hjälpt många kompisar och grannar samt våra egna bilar, i dagarna har jag hjälpt en polare att byta spindelled på en Renault Laguna då han fick en 2a på besiktningen, vad du än gör köp inte en sån bil, vilket helvete vi haft och vi är inte klara ännu hållt på flera kvällar och nu tagit ett brake för att samla kraft till att kunna göra klart i helgen. Dom är duktiga på att tillverka goda viner men tillverka en bra bil vet dom ej vad det är.

David hittat leverantör i Uppsala som tar hem det inbyggnadsskåp vi ska ha till Flippern och som får sitt säte i den bakre väggen i Wallas garderoben, det blir kanon att kunna montera in det där och sen kunna ha beten samt övriga tillbehör där. Sortimenskåpet innehåller 6 st utdragbara lådor med låsning i stängt läge och du bygger innehållet som du själv vill i lådorna.

Skitfiske / Kjelle