fredag 29 oktober 2021

Lite av varje.

 Så kanske man kan säga, det har varit otroligt lugnt på fisket ett tag nu men det har ju sina randiga orsaker. Barnbarnen som är guldklimparna behöver passas då deras föräldrar behöver hjälp mellan varven. Vi ställer alltid upp och det är så skoj att vara med dom, nu har vi haft lite förkylningar både bland barnbarnen och föräldrar och även vi åker ju på det, så lite kämpigt har det varit. Men nu är vi alla på bättringsvägen vilket känns bra.

Jonathan har haft ett jätteprojekt med sina båtar som ska ställas iordning, jag var själv med honom till Västkusten och hämtade hem den nya båten han ska bygga till ett trolling ekipage. Sen har vi lyft av maskin på den båten och levererat motorn till nöjd kund i Nord Uppland. In med nästa båt i garaget och av med motorn från Trackern som ska säljas utan motor, mercuryn hängandes i taket så passade vi på med att backa in Rydsen och montera maskinen på den. Ett riktigt fint ekipage har det blivit och jag tror det blir premiär på sjön nu till helgen då Jonathan/Erik ska iväg på tävling.

För egen del så kan det bli en repa på Mälaren efter lite grov gädda inom kort nu när löven ramlat av från träden, brukar vara bästa perioden då helt klart. Lite påfyllning av grejor till kommande år är på väg hem och ser fram emot en ny säsong med allt vad det innebär.

Skitfiske / Kjelle

Inga kommentarer: