torsdag 23 juni 2016

Understen 2016.

Hur ska man sammanfatta det tro? Många med mig har nog tagit sig en funderare om fisket därute i år, dom fanns där men inte i vanlig omfattning varken i mängd eller storlek. Men vi har ju varit rejält bortskämda några år med fabulöst fiske, jag tänker närmast på förra året då vi tog 9 st första dagen!!!!
Nåväl vi är rätt så nöjda ändå med 14 håvade därute och 6 st som klev av under fighten + den stora fighten med sälen som satte punkt för säsongen, där det lukta bränt om linan.

Mycket av det som hänt har filmats och Jonathan kommer nog med ett collage senare kanske både i film och på foto, fantastiskt har det varit som vanligt vid Rolands laxcamp Sundsveden där mkt inte liknar det vanliga när det gäller en laxlodge, vi behöver inte gå in på detaljerna men man tar det som det är och inget saknas. Grannsämjan bland all laxtrollarna är fantastisk och alla hjälper alla med vad det är som man behöver hjälp med.

Båten har idag varit med om en behandling med såpa och hett vatten då det var mkt laxfjäll över allt på insidan båten, det vart som en annan båt invändigt. Fiskemässigt händer ingenting på ett bra tag nu då det är annat på menyn och vi återkommer på sjön då göstrollingen går igång för oss i augusti.

skitfiske / kjelle

Inga kommentarer: