fredag 11 september 2015

oktober snart = Gädda

Gäddfisket ser vi fram emot och kanske lite extra i år då Jonte snart kommer hem från Lofoten och Guidefisket sista 6 månaderna, han riktigt vrider på sig då vi pratar storcisco och gäddtrolling så det ska bli riktigt skoj. David har ju rustat "lillbåten " med så det blir lite nypremiär för den på vattenvidderna igen.
Nya båttrailern kommer hem för omlastning och vi säger tack och hej till TK vagnen som går till Åkersberga för nya äventyr.
För tillfället är det mkt husrenoveringar som pågår hemma och så har ju David en gård som han förvärva mitt under brinnande laxfiske på Understen i år, där är jobb som pågår för fullt nu och det tar mkt tid/energi så fisket får stå åt sidan lite.
Flippern har fått sig en duvning med då det vart lite service igår med nya lysen i sovkabin och babord torkarmotor fick bytas efter 37 år. Har påbörjat demonteringen av Wallasen som ska rustas lite till, jag bytte ju brännarkopp och lite annat för 3 år sen och nu i våras bränslepumpen. Det fick till följd att värmen vart grymt bra och värmeskyddet slog till och har fastnat. Wallasen nedmonterad nu och enkelt komma åt den havererade värmevakten, så jag beställt grejor och byter själv i veckan. Passar på byta servicesatsen med då det är lättåtkomligt, så om någon vecka är värmen på igen.

skitfiske / Kjelle

Inga kommentarer: