söndag 14 december 2014

Ystad april 2014.

Dagen då det blåste lite mer än 10sm, vi hade vaknat i tjuvlägret Kåseberga och saknade 7 st spön med rullar, det var ju lagom muntert. Telefonerna gick varma och David ropar efter nån timme att det löser sig. Försäkringsbolaget kontaktat och dom lovade hjälpa oss, vilket dom gjorde på ett galant sätt snabbt och utan problem.

Nu till nästa puck, vi måste ju ha nya spön till fisket endast 9 spön kvar i båten. David ordnar med Patrik på Vandrarhemmet i Simrishamn så vi måste ut i den tuffa sjön för att ta oss till Ystad där bilen fanns. Ut på 35 meterskanten och så styrde vi mot Ystad och det kan jag lova var en resa något utöver det vanliga, Flippern grymt stabil i den tuffa sjön och vi landade Ystad utan några problem. Medans jag kokade ägg och te så for dom till Patrik och låna lite rullar/Spön som gjorde det möjligt att fiska resten av veckan utan att lägga ut pengar på att köpa nytt.

Kolla in vågorna som kommer lite akterut! Jonathan har nu motivet på en uppspänd duk med ram runt och då man står framför i vardagsrummet och tittar vill man nästan hålla i sig.

kjelle

Inga kommentarer: