måndag 14 juli 2014

Mycket på menyn idag.

Frukost vid 5.30 hemma och avresa vid 6.20 med första stopp Örebro där vi mötte upp en Flipperägare som letat akterbrygga med stege till sin båt, vi levererade och han vart mkt nöjd. Resan fortsatte sen mot Skara där vi körde till Roland på Lövängen som gjort iordning vår storlax från 2013, 108 cm fördelat på 18 kg, det kallar jag en Rambolax, han gör fantastiska jobb Roland och detta är vår tredje lax som han fått göra iordning.Vi har ju 3 hushåll så nu har vi en i var, den stora från i år på 18,4 fick gå tillbaka den var ju dessutom vild.

Vi vart kvar där ett tag och kika på alla hans alster han hade i stugan som skulle levereras till kunder inom kort, själv så skulle han ha semester och fiska på Island till helgen, inte helt fel.
Resan hem gick lite långsammare för oss då trafiken var minst sagt fördubblad och husvangnsfolket var nu vakna också, så det fick ta sin tid. Vi gjorde ett stopp i Örebro på vägen hem och shoppade lite på SeaSea till Flippern, 10 mil regn på vägen hem gjorde att hemresan kändes dryg men vi landande vid 17.00 Uppsala igen, en bra dag trots allt. tror det vart 70 mil på vägen för oss......

skitfiske / Kjelle

Inga kommentarer: