söndag 8 juni 2014

Packat och klart.

Ja då har vi fixat klart med båt och packning inför 10 dagars passet vid Understen, matlåde tillverkningen har stått långt fram på dagordningen för oss alla 3 så vi kommer rustade till tänderna vad gäller födan. Båten har haft några timmars service och framför allt nytt i motorn med olja/filter/stift så vi har fräscht för långa pass framöver.

Fisket går i vågor därute som det brukar med stundtals fina laxar sen är det bomturer som gäller för många men så blir det då det är passerande fisk vi kör på under vandringen. Åland har fina raporter samt Nynäs visar ju vad som komma skall, så det blir nog bra i veckan.Bra medelvikt på laxen som tas alla fall både på Åland/Nynäs/Singö.

Vädret ser ju bra ut med lite vind på flera av dagarna och det är bra för ytfisket, visserligen kantar den lite men hellre det än bleke alla fall. Info om fisket kommer senare i veckan när täckning finns på nätet, hopplöst därute ibland. Men vi ska förhoppningsvis in och frysa fisk samt hämta bensin så det blir väl fastlandet några nätter.

skitfiske / Kjelle

Inga kommentarer: