söndag 11 maj 2014

Inte bara vatten utanför båten..

--En outnyttjad diskho duger för ändamålet att leverera bort det vatten som Flippern mystiskt tar in. En pump centralt under durken med slang och kabel underifrån vidare in i Wallasgarderoben och sen på ledningen till diskhon. Passade på att byta ut den gamla ledningen ut genom skrovet med samt monterade dit en kulventill så jag kan stänga av inloppet vid behov.
Mer jobb väntar då vi ska göra ny placering av Gyrokompassen infälld i durken akter om tröskeln in till kabinen, plus uppgradering av pilotpumpen till en större modell då storleken på nya styrningen är kraftigare än den förra och behöver en matchande pump för leveransen av olja. Flotec-marin leverar i veckan. Även spön + rullar + lina + håv kommer till veckan så det rör på sig.
Vattensmyget ska obduceras och åtgärdas snarast där en tätning under listen runt båten är aktuell. Vi räknar med att ha allt klart inom närmasta veckorna för 3dagars premiär vid Understen 30/5-1/6 och sen långpanna (11dagar) 9-19/6. En utav sveriges hetaste platser för storlax och vår pärla vid Upplandskusten.
Skickat från min Doro Experience®

Inga kommentarer: