tisdag 5 november 2013

Klent på fiskefronten.

Ja det kan man lugnt säga men junior ska ut imorg och testa lite med lillbåten så det kanske kan bli något där, det riktiga suget efter höstgädda vill inte infinna sig riktigt så vi får se om det blir någon mer repa.
Ser annars över utrustningen rätt mycket dels på båten som ständigt förbättras och skall var ett par snäpp vassare till vandringen 2014. Vi har ju även gjort en del förändringar på utrustningen där vi byter ut större delen av rullparken då vi ledsnat på att grejorna inte håller, testade lite nya spön under Singö-fisket och det kändes bra så där kommer snart ett gäng till hem där dom nya rullarna hamnar. Har märkt att det är lättare styra den tunga och starka laxen med en betydligt hårdare klinga, så på plainerbordsfisket blir det nu bara spön med en grym ryggrad i. Planerar även lite inför nästa år då vi skall besöka både Simrishamn och troligen även Bornholm, vi kommer nog ej att köra Hasslö utan lägga mera krut på Understensfisket som jag tycker kanske är det roligaste av hela den här biten med fiske efter vandringslax.
Skall under denna månad ner på ett gästbesök i Motala och kanske blir det en gastning hos Mats alt Tomas vi får hoppas vi får ihop det.

skitfiske / Kjelle

Inga kommentarer: