måndag 30 september 2013

Lysande Sickan

Ja så kan man säga efter gårdagens operation då nya lysen monterades på trailern, vilket rappel dom monterar på och sen säljer vagnarna. Kärran bara använd 1 år och ny då jag tog den, grejorna ramla loss i lysena och lamporna lyste bara då man höll dom fast med handen, porslinshållarna spräckta på flera av sätena. Men nu är det andra grejor på plats och vi får hoppas det håller lite längre, har även bytt ut dom miserabla små snabbkontakterna som var helt hopplösa och nu sitter där stora vanliga släpvagnskontakter som fungerar hur bra som helst och dom är ju ganska lätta att byta den dag dom havererar.
Trailer nr 2 fick även den en genomgång där det mesta av elektronik byttes ut så som kablar-kontakter-lampor, där har vi inte riktigt gått i hamn ännu men den blir klar nu i veckan hoppas vi.
Båda ekipagen på fiske i helgen som kommer........

skitfiske / Kjelle

3 kommentarer:

Natur, fiske och en å annan aktuell händelse sa...

Vad är det för trailers ni har?

Team Bälinge sa...

Vi använder TK-Trailer 1500 bromsad till stora båten samt en liten Easy Line till lilla racern.Trailern bra för övrigt med bra byggnad och stadig på vägen och kanon med dom små rampdelarna som man kan utan problem lägga i skuffen, men lysdelen en katastrof.

Team Bälinge sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.