torsdag 15 augusti 2013

Okuma CW 303 D

Kraftig broms -bra knarr och mkt linkapacitet-förstärkta gavlar vi tror på ett bra val.en kopia på gamla Catalinan som är svår att få tag på.

5 kommentarer:

Stefan sa...

Har ni testfiskat denna rulle något själva, eller har ni några andra referenser på den?? Funderar själv på denna men frågan är om bromsen är lika ojämn som på äldre Okumarullar.

Team Bälinge sa...

Nej vi har ej testfiskat den utan jag litar på dom test man se på nätet när man googlar på den, den är rejält byggd så den bör hålla hoppas vi, tar ej hem fullt ställ på dessa nu utan bara några som ska få bekänna färgen innan fler köps. Har tänkt ha dom bara på plainern där det går åt mer lina än på riggfisket där vi nu efter test i vår satsar på 6 st Aquadept behändiga små rullar med en härlig broms dock bara 300 met på spolen, därför vill ja ha större rullar på taket har ju 2 Catalinor som nu får sällskap av Coldwaterrullarna.Har även 3 gamla fina Syncro som hamnar på plainern.
Det är dom enda som är kvar alla dom ABU rullar vi haft 18 st tror jag det var i våras.

kjelle

Team Bälinge sa...

Glömde nämna att jag fått fina visdomsord ang rullen från en som både trollar och havsfiskar, han var mkt nöjd med den och var ganska säker på att vi skulle bli nöjda med den.

kjelle

Stefan sa...

Ok, får försöka hitta en handlare i Karlstadtrakten som har den så man kan känna lite på den så får vi se.

Team Bälinge sa...

Lycka till med rullvalet, skulle det vara så att bromsen blir ojämn efter ett tag av nötande bland storlaxarna då byter vi bara bromsskivor vet att det finns andra skivor till både Catalinan och Convectorn så det går att lösa. I dessa tror jag det ligger Carboniteskivor och vi får se om dom håller måttet efter några 15+ are.

mvh kjelle