tisdag 24 april 2012

Laxfrossan tilltar nu när Bornholms-tävlingen ska gå i dagarna, man kikar runt på bloggarna och ser alla fina laxar som tas, vi får hoppas dom får bra väder så det går att genomföra tävlingen. Självklart följer man den så mycket det går.
Läget annars, ja det rustas med allt från skedar till nya rullar och båten mekkas det med några timmar varje vecka, det är ungefär som att äga och köra en Engelsk mc det har jag också gjort och gudarna ska veta att det skruvades mycket. När Laxcupen gått av stapeln i Karlshamn så tar vi fart mot vårt laxäventyr denna säsong som börjar i vattnen runt Hasslö i blekinge skärgård där vi ska fiska 1 vecka.
Vi står över maj-fisket ute på Understen då det bara är enstaka laxar som visar sig därute då, visserligen var det ett race där för några år sen sista dagen i maj så helt säker är man inte. Teamet kommer att göra många pass därute i år under Juni månad, tillsammans med Hasslö kan det nog bli uppåt 25 pass på vandraren detta år så vi hoppas på en bra säsong.

skitfiske på er alla och kör lugnt
kjelle

Inga kommentarer: