fredag 15 juli 2011

Laxfisket på vandrare 2011.

Skulle skriva några rader igår kväll o skicka med ett foto men det gick ej något bra, kör en bloggning nu utan foto istället.
Fisket var ju som alla vet lite konstigt i år men skoj att så grov fisk kom upp på dom som körde på Understens vatten, vi lyckades landa 4 laxar varav 2 st var av grov kaliber och bjöd på fina fajter som dessutom vart filmade. Dom episoderna hör ju till årets höjdpunkter absolut, en fisk strax under 10 och sen en slips på runt 5kg, vi brände 4 eller 5 fiskar varav 3st var fin fisk och jag tappa en av dom under drillning då en Dansk båt inte hade vett att svänga och göra fri väg för oss under kampen, det var ju lite surt förstås.
Många timmar blir det på vandrarna men det är ändå så mkt bättre än harvandet på Vänern efter godkänd fisk, så vi ser fram mot nästa år då vi kanske gör ett annat upplägg o hoppar det tidiga fisket härute och satsar på typ Hasslö några dagar, arbete och studier får skapa det utrymme som krävs för en sån resa.
Framåt nu gäller ren avkoppling med semester och vila och naturligtvis lite gösfiske, en hel del jobb hemma med huset väntar senare i sommar.

Ha en bra sommar och skitfiske på er alla / kjelle

Inga kommentarer: