söndag 9 januari 2011

I väntans tider.

Ja det ska inte bli nån tillökning, bara en autopilot som väntas. Ska bli skönt att under långpassen på Understen kunna koppla av från styrningen lite då den kräver en hel del av oss. Flotec Marin levererar till bra pris samnt vi grottat mkt och kollat med andra trollare o responsen mkt bra, montering följer senare i veckan.
En uppstickare jag tror stenhårt vad gäller Ismo-skedar är den som Trollingcenter tagit fram, Golden Eye med dom rätta färgerna mixade på ett härlig mönster, dom kör vi inte ut på havet utan.
Har en bra dialog med laxtrollare från södra sverige ang vandringsfisket och mkt intressant att bredda sig i uppfattningen hur fisket är i vårt avlånga land, vi är många som tror att dom odlade laxarna stannade kvar i havet förra året pga den stränga kylan som var jan-feb-mars endast ett fåtal orkade gå för vandring. Merparten av den fisk som togs var av vild stam, det innebär att om det stämmer så är i år laxen grövre och tyngre om dom går upp för lek, facit har vi inte men vi kan ju hoppas det är så.

skitfiske/kjelle

Inga kommentarer: