onsdag 1 december 2010

Info isläget Baggerud onsd 1 Dec.

Kontakt idag igen med Ingmar på Baggerud, och den stora isansaml som frusit ihop häromdagen har nu brytits sönder och återstår gör bara rampbassängen och ut till spetsen på berget. Det skulle nog gått och rampat idag med lite förjobb trodde Ingmar.Imorgon lovas ostliga vindar och då kan det vara rent där vid berget. Tittar man på prognosen nu inför nästa vecka så ser det ju mkt bättre ut med temraturer som är mänskliga och även + grader någon dag+sydliga vindar växlat med andra riktningar.
Så vi får väl fortsätta bearbeta vädergudarna så kanske det blir ett besök i värmlandsskogarna senare.Det gäller att ta det lugnt på transporten på sjön, en stor isklump slår lätt hål på en bordsida på båten tänk på det.

skitfiske och kör försiktigt.

kjelle

4 kommentarer:

Jan.S sa...

Hej Hej.
Bra info ang. Baggerud.Vi havde länge planeret o åka dit igår o frem men vädret o isen sa stop :o(

En fråga på senasta foto fins Tomic i Chrom.När använder-typ väder o årstid- ni dissa ?

Skit fiske på er.
Team BlueMagic

Team Bälinge sa...

Hej Jan,
synd angående fisket men vi får hoppas att det går att fiska snart.

Vi använder alltid dom de få gånger vi fiskar på Vänern. Brukar oftast fiska bättre än alla andra färger Tomic har. Hoppas även på att få hem och kunna testa guld och kopparfärgade till Julaxen!

//jonathan

Jan.S sa...

Ja :o)
Ok-spiller ingen roll om ni fisker dom i sol/möligt väder högt ell. djypt ?

Team Bälinge sa...

Ja de har fungerat bra på de flesta djup. Men vi har inte fiskat så ofta att vi kan göra någon direkt statistik över vilket djup eller väder som fungerat bäst utan det hugger lite överallt och såklart mest där vi har flest beten.

//Jonathan