måndag 30 mars 2009

Resumé Brommö 27-29/3

Efter veckor av mess och samtal mellan oss och Motala pojkarna skulle det nu äntligen bli av och vi var laddade till tusen. Dock var SMHI och YR inte så snälla mot oss på fredagen så vi avvaktade några timmar innan vi blötte i.

Undrar vad färjekillen tänkte när han såg oss traila i och segla ut i kulingen (20m/sek i byarna) + det omåttliga snöandet. Rundade Brommö och strax väster om Skäggenäs åkte grejorna i, dröjde inte alltför länge inan en fet-öring (7,5kg) klev på + ytterligare 3st fina fiskar varav en klev av innan håvning. Facit 3st fina 4-7,5kg till rensbordet.

Lördagen gav omgående 2st fiskar, öring styvt 4kg + en lax 3kg. Likvaka resten av dagen undantaget ett par småttingar. Söndagen endast en vild 4,5:a + ett gäng småttingar.

Team Silver Sweden som var ett av dom team som vi kamperade med lyckades nypa 2st stora vildlaxar +9kg, i mitt tycke optimala fiskar att få som trollare på vänern. Enorm styrka och explosivitet i sådana fiskar.

Mycket trevligt i stugan med fiskesnack och trevliga middagar, stort tack till alla som var med och gjorde denna helg så trevlig, Ajax-Silver Sweden-Bankeryd och mina spöslavar tillika söner i Bälinge.


/Kjelle

Inga kommentarer: