onsdag 31 december 2008

Gott Nytt År alla trollare som läser vår blogg mellan varven. Så här på sista timmarna på året sneglar man ju lite tillbaka på vad har året gett mig som fiskefantast. Kan inte räkna upp allt här men det finns stunder på vinter-trollingen 08 i Baggerud som sitter bra i märgen från februari, vilket fiske!!!!!!!!

Går vi framåt ser vi ett par bomturer ute på Understen innan tärningen rulla vår väg, det brutala djupriggshugget då David o Tommy sätter spöna 6 juni, en galen stark lax bjufer på jordens fajt o innan den vart håvad så var minuterna långa, den vägde 16,3!!!!!!
Bara några dagar senare får vi vara med om ett fruktansvärt utras på plainern, 30 gram bly på en sverige-popcorn bjuder på århundradets fajt där fisken så när tömmer en 7000 rulle, vi såg botten på spolen och fick slita in pulka och allt innan vi kunde gå mot fisken lite, 35 min senare ligger den i håven 15,7 kg. Att vi fick 2 st 7 kg fiskar den veckan gör ju inte upplevelsen sämre precis.

Höst-fisket på gädda med grabbarna har bjudit på fina pjäser och sammantaget så har året varit riktigt bra. Nu laddar vi för ett nytt år fyllt av spännande upplevelser o kanske någon stor pjäs.

Skitfiske och Gott Nytt År

Inga kommentarer: