lördag 18 mars 2023

Var är det fina vårvädret ??

 Jag vill rusta trailern med nya hjullager samt nya bromsbackar men är det inte förkylningar så är det snö och kyla. Men ska göra ett försök imorgon faktiskt då det lovas 8 pluss ute efter lunch, får man en sida klar så är det värt mycket.

Besiktning av trailern om ca 1 månad sen ska vi ner till mälaren i början av maj för att testköra och se att allt är ok innan vi ger oss ut på havet. Några besök finns inlagda i almanackan utanför Singö och vandringslaxen som går förbi där.

Hoppas kunna åka med Jonathan på vandringsfiske vid Landsort i mitten av maj innan Singö fisket drar igång. Nu vet ju alla som håller på med laxtrollingen på havet att det blir svårare för varje år som går. Utrotningsfisket som pågår efter strömmingen tar ju kål på vårt fiske och tar bort betesfisken för all lax.

Det som man ser mest fram emot är ju gösfisket som är så roligt och där man lär sig mera för varje år, riggarna har ju utvecklat mitt gösfiske oerhört och sommaren 2022 var en grym sommar för oss vad gällde gösen.


Skitfiske / Kjelle

Inga kommentarer: