söndag 10 februari 2019

Vinterdvalan

Kanske det blir slut på vintern nu efter all kyla samt mk snö, jag jobbar ju med det i vardagen och det var ett tag sedan vi fick så mkt snö samt hade kallt så länge. Nu ser dock ut som vintern tackar för sig, lite synd för det är ju sportlov snart och för barnen skulle det varit bra haft lite vinter till.

Vad händer annars, passar på och gör lite jobb dom dagar det är runt nollan ute har ju inget varmgarage utan blir i ladan med lite stödvärme från Wallasen. Har passat på att uppgradera en del i båten som till kommande säsong blir ett snäpp bättre än tidigare, väntar även på att få byta hjullagren samt nya bromsar på kärran. Dags för första besiktningen och 4 år i saltvatten så ser det nog grant ut i trumman, bara montera nytt så är det bytt och fräscht. Enkelt göra jobbet själv och materialet är överkomligt vad gäller priset.

Vi kommer att dela upp laxfisket på 2-3 perioder i år och allt vid Understen/Singö , ev dagstur med övernattning på Ålands sidan finns med i planeringen, fiske efter midsommar blir det även i år. Uppstart i slutet av maj månad.

skitfiske / Kjelle

Inga kommentarer: