måndag 13 juni 2011

Summering v-23 Understen.

Laxfisket inte sig likt riktigt så kan man väl säga trots att medelvikten var bra på alla fiskar som landades därute under veckan, många fina pjäser med fina vikter. Vi körde bom i 3 dagar innan vi spräckte vår nolla på torsdagen med 2 fiskar o en topp på 13,1kg som bjöd på dramatik o fina rusningar i bra fiskevind.
Vi körde på en fin lax på fredagskvällen som oturligt nog gick förlorad efter en kort kamp där jag försökte styra fisken samtidigt som vi försökte avvärja en kollision med Dansk trollingbåt som trots dubbla anrop på vhf och vi låg på signalen så vägra han flytta sig utan bara stod o vifta med händerna, han kom från höger o skulle bara fram. Konstigt när havet var nästan tomt 21.30 så ska man bar köra framåt när det går att väja hur bra som helst.
Annars hade vi det mkt trevligt med Ajax och Silver o Muffa under veckan samt hela bryggan på Sundsveden som gjorde det trevligt, nu tar vi nog gösfiske till helgen sen får vi se om midsommar kan ge någon vandringslax i båten, kommande raporter får avgöra det.

skitfiske på er alla/kjelle

Inga kommentarer: