onsdag 31 augusti 2011

Bälinge kör Kållandsöträffen.

Vi har ju kört laxtrolling i drygt 10 år men inte varit på denna träff, men nu blir det av hela gänget i den intrimmade Rydsen ska härja i dagarna tre runt Kållandsö.blir skoj att träffa bekanta laxtrollare och njuta av det fina höstvädret.

skitfiske/kjelle

lördag 27 augusti 2011

Blekinge lockar nästa vår med starka vandrare.

Idag båtservice o lite rep på trailern med.

tisdag 23 augusti 2011

Lite nytt godis till höstgäddan.

Cisco 1800 och en swim i favofärgen.

söndag 21 augusti 2011

Segt idag på sjön men trevligt hade vi det ändå.

Johan gast idag på Bälingebåten och vi börja omgående med en retur så vi tänkte , detta blir bra men det vart det inte. Vi fick en gk hem på 60 cm rund o fin, en makaläös fight med en urstark stor gädda som sen kapa linan, den skulle jag vilja vägt, oj oj oj. Tuffade på och senare nöp den fina gösen på och vi hade väl någon som var fram o peta på grejorna innan em djupriggshugg kom, byter från en Bomber till en liten gul sked med vit baksida på och över 8 meters djup kommer en böjning som heter duga, skeden på 6 meter o spöt bryts ner så det doppar i vattnet, tungt tungt o 1 grov knyck sen är den borta, ungefär så såg dagen ut.
Nya tag framöver.

skitfiske/kjelle

Bomber rigg 13 fot


Riktigt stor gädda klev av nyss, endast smått på gösfronten.


onsdag 17 augusti 2011

Gösfiske till helgen.

Sugen på en sväng efter lite gös så vi sticker ut på heldagsfiske på söndag, ny 10-fotare inhandlad så det blir skoj att testa den som sidospö.
Annars vad händer?? inte så mycket utan vi väntar in höstfisket på gädda som brukar vara riktigt roligt på Mälarvattnet och nya Cisco 1800 är beställda så vi är taggade när löven skiftar färg.
En Baggerudsresa lär det väl bli som vanligt veckan före jul då det är som bäst däruppe bland isflaken, hoppas dock på lite mindre is än i fjol.
Det fanns tankar kring att skaffa ny maskin till Rydsen men det får gå som det är tills dess det blir ett båtbyte längre fram.

skitfiske på er alla/kjelle

fredag 5 augusti 2011

måndag 1 augusti 2011

Trögt i en svag nordosta

Men trevligt ändå 3 kontakter vart det.